Despre companie

Heba Med Group

Apreciem fiecare dintre clienții noștri, astfel serviciile de înaltă calitate sunt o prioritate pentru noi. Ne puteți contacta oricând online sau telefonic și puteți primi sfaturi profesionale. Compania „Heba Med Group” SRL și-a început activitatea în 2015 și este importator și distribuitor oficial și exclusiv de produse cosmetice și echipamente profesionale pentru saloane de frumusețe.

Principiul cheie al companiei se concentrează, în primul rând, pe oferirea consumatorului posibilitatății de a cumpăra produse profesionale de înaltă calitate la prețuri rezonabile.

Lucrăm cu peste 1000 de saloane în toată Moldova. Misiunea noastră este dezvoltarea continuă și îmbunătățirea calității serviciilor prin introducerea de noi inovații. Făcând lumea - mai bună iar partenerii, angajații și clienții - mai fericiți.

Din 2021 ,,Heba Med Group,, SRL și-a extins activitatea. A deschis un salon în centrul orașului „E’lis Beauty Center” și o școală de specialitate în domeniul frumuseții „Beauty Master”. Pentru mai multe detalii scrieți-ne în jivochat sau sunați la 076-701-770

Motto-ul nostru: "Frumusețea și calitatea accesibile tuturor” 

Unde ne puteți găsi

Cum puteți cumpăra produsele noastre?

Găsiți produsele în saloane de frumusețe din Moldova, precum și în showroom-ul și salonul nostru de frumusețe „E’lis Beauty Center” din Chișinău, str. Pușkin, 20 unde vă vom oferi cu plăcere sfaturi profesionale.

La fel puteți face comandă online cu livrare la domiciliu sau la numărul 076701770.